8 april 2022

Een nieuw gezicht bij Heem: Koen Hermans versterkt het team van Jonkers hoveniers als projectmanager.

Koen is sinds november 2021 in dienst bij Jonkers als Projectmanager en adviseur voor Heem. Koen is een echt natuurmens en haalt dan ook voldoening uit een goed gedijende flora en fauna dankzij uitgevoerde werkzaamheden. In zijn rol als projectmanager is Koen van begin tot eind betrokken bij een project; van acquisitie tot oplevering. Dat vergt veel aandacht, zoals bij de  jachthaven in Herten en de nieuwbouwwijk Bessembiender in Siebengewald. Daarnaast zijn er natuurlijk al de lang lopende projecten zoals de buitenruimte van het bedrijf Sylvan. Naast Heem houdt Koen zich bezig met RANOX-natuuraannemer, Natuurlijk spelen en GreentoColour®

Voordat Koen bij Jonkers in dienst kwam werkte hij negen jaar voor een groenaannemer waar hij ervaring op deed met veelzijdige projecten. Van aanleg tot onderhoud, en van groot tot klein. De laatste jaren verdiepte Koen zich vooral in projecten voor overheden gericht op bos- en natuurbeheer. “Ik vind het fijn om een klant volledig te ontzorgen en hou ervan als diverse disciplines in een project samenkomen”.

De overstap naar Jonkers was voor Koen een logische stap: “Jonkers is een mooi en vooruitstrevend bedrijf. Het team beschikt over veel specialistische kennis en de missie van Jonkers spreekt mij aan, namelijk het stimuleren van biodiversiteit en het terugbrengen van natuurwaarden. Bovendien is Jonkers partner van Heem en van RANOX natuuraannemer. Samen voeren we natuurprojecten uit waarbij we ecologische meerwaarde realiseren. Dat is een prachtige missie.”

Delen: