Maak kennis met …

Gert-Jan Koopman (1971). Als natuurtechnisch adviseur houdt hij zich dagelijks bezig met het terugbrengen en ontwikkelen van natuur in de stedelijke omgeving. De afgelopen twintig jaar heeft hij zich vooral gespecialiseerd in inheemse, kruidenrijke vegetaties.

Zijn specialismen: groenbeheer op basis van natuurlijke processen, natuurbeheer, landschappelijk groen, faunabeheer, vegetatiekunde, flora- en fauna-inventarisatie en flora- en faunawetgeving. In verband met dit laatste is hij nauw betrokken bij Gedragscode Groen, zie: www.gedragscodegroen.nl.

Gert-Jan is adviseur voor zowel flora als fauna. Hierin adviseert hij provincies, gemeentes, architecten, projectontwikkelaars en hoveniers.

Gert-Jan is gespitst op het combineren van natuur en stedelijke omgeving. Hij is hierin creatief en zoekt grenzen op, maar blijft realistisch. Hij heeft een praktische inslag en werkt graag met anderen samen aan een meer natuurlijke omgeving.

Daarnaast is hij imker, vogelaar en florist en heeft hij een passie voor wandelen. Hij is bovenal een groot natuurliefhebber.

Een vraag aan Heem?

Neem contact op met Gert-Jan

Gerelateerde projecten

Landelijke dekking van partners