Gert-Jan Koopman is als natuurtechnisch adviseur verbonden aan Heem en houdt zich dagelijks bezig met het terugbrengen en ontwikkelen van natuur in de stedelijke omgeving. De afgelopen vijfentwintig jaar heeft hij zich vooral gespecialiseerd in inheemse, kruidenrijke vegetaties. Gert-Jan is erop gespitst om de stedelijke omgeving te combineren met natuur. Hij is daarin creatief en zoekt grenzen op, maar blijft realistisch en praktisch en werkt graag met anderen samen.

partner-adviesbureaus
Hieruit is ook de samenwerking met onze partner-adviesbureaus ontstaan. Zij zijn als partners aangesloten bij Heem en hebben elk hun eigen specialisme. Door deze samenwerking kunnen we putten uit een breed kennisnetwerk en zijn we in staat om u ook bij ingewikkelde vraagstukken en in drukke periodes snel van dienst te zijn. U kunt bij ons terecht voor inventarisatie, monitoren, het uitvoeren van quickscans, de complete inrichting en beheeradviezen.

Met onze partner-adviesbureaus hebben we een landelijke dekking. Onze partners kennen de omgeving en de lokale markt waardoor ze gemakkelijk aanspreekbaar zijn en de lijnen kort blijven.

Een vraag aan Heem?

Neem contact op met Gert-Jan

Gerelateerde projecten

Landelijke dekking van partners