• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maakt u ruimtelijke plannen of werkt u buiten? Dan heeft u vrijwel zeker met de groene wetgeving ofwel natuurwetgeving te maken. Deze wetgeving is complex en bovendien komt de nieuwe Wet Natuurbescherming eraan. Nu al blijkt de toepassing van deze wetgeving regelmatig op problemen te stuiten. Grijp de huidige veranderingen aan om u nader te laten informeren!

Basiscursus, gevorderd en cursus nieuwe wetgeving.

Ecologica biedt u samen met Buro Bakker de mogelijkheid om praktijkgericht kennis te nemen van de  nieuwe natuurwetgeving.
Met twee basiscursussen (1 of 2 dagen) en een cursus voor gevorderden, zoveel mogelijk toegesneden op uw vragen! Dus geen hele dag cursus waarvan maar twee uren effectief zijn. Bovendien belichten wij vooral de praktijk, dus geen zwaar juridisch verhaal of veel jurisprudentie, maar vooral de praktische implicaties.

De eendaagse basiscursus is vooral bedoeld voor een algemeen beeld en de praktische implicaties (zowel soorten- als gebiedenbescherming). Het tempo ligt wat hoger, maar alles komt aan bod. In de tweedaagse basiscursus is meer tijd voor vragen, de praktijk, casussen en discussie. We hebben deze langere basiscursus ontwikkeld naar aanleiding van reacties van cursisten, die graag meer tijd hebben om actief met de stof aan de gang te gaan. Ook kan het zijn dat voor iemand alleen de soortenwetgeving of juist alleen de gebiedenwetgeving relevant is, dan kan ook één van deze twee dagen gevolgd worden.

Voor meer informatie zie onze Informatiefolder cursus natuurwetgeving 2016 2017

  • Wanneer: 2016 / 2017
  • Locatie: Eindhoven / Assen
  • Tijdstip:

Landelijke dekking van partners