Natuurtechnisch advies - heem.nl

Natuurtechnisch advies

Gerealiseerde projecten:

Advies natuurlijke bermen Park Lingezege

In opdracht van het projectbureau Park Lingezegen heeft de...

Advies kansen natuurlijke vegetaties gem

Het in kaart brengen van de kansen die er...

Natuurontwikkeling vakantiepark Dunimar

De opdrachtgever vakantiepark Dunimar (Landal) in Noordwijkerhout wenste meer...

Beleef het Rode Pad!...

Een uniek project, georganiseerd door Heuvellandhotels in samenwerking met...

Heeft u behoefte aan onafhankelijk advies?

Gert-Jan Koopman is als natuurtechnisch adviseur verbonden aan Heem en houdt zich dagelijks bezig met het terugbrengen en ontwikkelen van natuur in de stedelijke omgeving. De afgelopen vijfentwintig jaar heeft hij zich vooral gespecialiseerd in inheemse, kruidenrijke vegetaties. Gert-Jan is erop gespitst om de stedelijke omgeving te combineren met natuur. Hij is daarin creatief en zoekt grenzen op, maar blijft realistisch en praktisch en werkt graag met anderen samen.

partner-adviesbureaus

Hieruit is ook de samenwerking met onze partner-adviesbureaus ontstaan. Zij zijn als partners aangesloten bij Heem en hebben elk hun eigen specialisme. Door deze samenwerking kunnen we putten uit een breed kennisnetwerk en zijn we in staat om u ook bij ingewikkelde vraagstukken en in drukke periodes snel van dienst te zijn. U kunt bij ons terecht voor inventarisatie, monitoren, het uitvoeren van quickscans, de complete inrichting en beheeradviezen.

Met onze partner-adviesbureaus hebben we een landelijke dekking. Onze partners kennen de omgeving en de lokale markt waardoor ze gemakkelijk aanspreekbaar zijn en de lijnen kort blijven.

Heeft u een vraag of een wens?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws:

Natuurtechnisch Advies

29/08/2016

Bezoek Kwekerij Heem

Deze zomer hebben veel verschillende organisaties de Heem-kwekerij bezocht. SmitsRinsma, de Vlinderstichting, Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Buro Lubbers, opleidingscentrum TerraNext,... ...Lees verder